Om oss

Queens Interiors säljer återanvända varor, med hög kvalitet

Anette Widholm-Lindgren skapade idén om ett företag som enbart säljer återanvända varor, men av hög kvalitet. Hon vill lyfta fram gammalt konsthantverk och skapa vackra miljöer där man gärna blandar nytt och gammalt från olika tider och världsdelar. Idén föddes ur hennes insikt om hur miljöförstöringen ökade i takt med massproducering och överkonsumering.

Våra mor- och farföräldrar byggde upp en servis bit för bit och handlade god kvalitet och lagade och bevarade kläder och möbler ett helt liv.

Anette, Queens Interiors

Anette vill gärna att vi återvänder till den typen av konsumtion där man köper varor för att behålla resten av sitt liv. Anette har en lång konst- och antikutbildning och har jobbat med färg och form i större delen av sitt liv. Den främsta skolan/utbildningen har varit arbetet med att skapa vackra miljöer och att lära sig om antikviteter och konst rent praktisk genom sitt arbete. Anette sköter webshopen.

Inger, Queens Interiors

Inger Palm äger företaget och har arbetat med Anette i många år. Hon är journalist och vid behov fotograf. Hon sköter PR- och marknadsföring och media runt företaget. Inger har utvecklat sitt kunnande genom åren av samarbete med Anette och arbetar ständigt med att lära sig mer om antikviteter och konst. Inger har huvudansvaret för Queens Interiors butik/showroom i Hässelby.

Följ oss på Sociala Medier