Så här handlar du i butiken

Så söker du
Ett enkelt sätt att hitta vad du söker är att du skriver in ett ord eller fler i förstoringsglaset uppe till höger i bild. Om du till exempel söker ett porslin så kan också söka på ett speciellt märke som Royal Albert, Tuscany eller varför bara inte mormorsrosor.

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen står alla uppgifter om vilka varor du beställt, priser, fakturering och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du kontakta oss omedelbart via e-post till info(a)queensinteriors.se eller ring oss på: 0720-60 10 03. Har du inte fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar är du välkommen att höra av dig.

Leveranser och frakt
Alla varor skickas övervägande med Schenker och normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar, men om du önskar kan vi även skicka med Postnord. Beställningar lagda på helger skickas första följande vardag. Om förseningar i leveransen uppstår kontakta oss direkt.

Avhämtning
Om du bor i Stockholm med omnejd kan du om du vill hämta ditt paket i vår butik/showroom som ligger på Kvarnhagsplan 116 16554 Hässelby. När du gör din beställning klickar du bara på avhämtning.

Priser frakt
Schenker:
 120 kronor per försändelse upp till 3 kg. Postnord: 140 kronor. Väger paketet mer eller är skrymmande så tar vi kontakt med er. Önskar ni ett annat fraktsätt så kontaktar ni oss.

Avhämtning: Ingen avgift.
Transportskada anmäls omedelbart till Schenker/Postnord och till ombudet där varan hämtades.

Villkor gällande ej uthämtade paket
Hämtar du inte ut dina beställda varor debiteras du en kostnad för att skicka paketet fram och tillbaka, samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är 400 kronor.

Priser
Priserna i butiken anges i svenska kronor. Alla priser är inklusive 25 procent moms. Vi reserverar oss för prisändringar på grund av felaktigheter och förbehåller oss rätten att justera priset. Vi kontaktar dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har full rätt att annullera din beställning.

Betalning
Du kan betala med kort, internetbank eller mot faktura och då har du även möjlighet att dela upp din betalning.

Vi tar PayPal och förskottsbetalning till vårt bankgiro samt swish.

Vid avhämtning kan du betala med swish eller kort. Butiken är kontantfri.

Förskottsbetalning
Pengarna ska sättas in på vårt bankgiro: 177-4827. När pengarna finns på vårt konto skickar vi varorna som du har beställt. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer för att kunna koppla den till din beställning. Vid förskottsbetalning blir ordern först aktiv när betalningen är genomförd. Detta tar 2-3 bankdagar från betalningstillfället.

Returer
Retur ska ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i eventuellt obruten förpackning. Meddela oss på e-post info(a)queensinteriors.se Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan ska returneras med originalförpackning och i väsentligen oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av returrätt.

Bytesvillkor
Vid byte av produkt står du själv för returfrakten.

Ångerrätt i 14 dagar
Produkten ska vara i samma skick som när den levererades och med oskadad förpackning. Ångerrätten gäller inte vid specialbeställd vara. Du har en lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätten står du för returfrakten. Vid nyttjandet av ångerrätten återbetalas hela summan.

Produktinformation
Samtliga produkter är av äldre och av begagnad karaktär. Därför förekommer det i flera fall skador, defekter och färgskiftningar. Returer på grund av reklamation av varans befintliga skick vid försändelsetillfället godtas därför ej som giltigt skäl för reklamation.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel
Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma på bildskärmen och bildens kvalitet. Vi försöker att exponera varorna så korrekt som möjligt. Det innebär att upplevda avvikelser i färg och ton samt storlek inte är giltigt skäl för reklamation. Har du frågor och funderingar om en varas utseende och skick ber vi er vänligen kontakta oss innan beställning för ytterligare information om varan. Vi besvara gärna era frågor beträffande färger och storlek om ni känner er osäkra.

Följ oss på Sociala Medier